Franchise

BLI FRANCHISETAKER!

Å starte som franchisetaker betyr å investere i og drive egen restaurant i samarbeid med og på grunnlaget av konseptet KebabHouse. KebabHouse er et registrert varemerke i Norge siden Mai 2005.

Vi skal vokse og dokumenterer et helhetlig KebabHouse franchisekonsept som den riktige personen får en rettighet og plikt til å etablere og drive i sitt lokale marked. Vi ønsker kontakt med personer som har muligheter til å investere i sin egen KebabHouse restaurant og evne og vilje til å drive den selv.

  • Vi tilbyr en solid prosess for å sikre oss om at du tror på oss og vi tror på deg.
  • Vi tilbyr en dokumentert og detaljert beskrivelse om HVA og Hvordan du skal etablere og drive.
  • Vi setter deg i stand til å fokusere om det viktigste, selge og levere til kundene, gjennom en tydelig og effektiv arbeidsdeling.
  • Vi tilbyr et omfattende opplærings og treningsprogram som setter deg i stand til å gjennomføre driften etter KebabHouse standarder.
  • Vi følger deg løpende støtte i driften.